KeresésKeresés az Acros katalógusban ››
Bejelentkezés
Ön még nincs bejelentkezve

Bejelentkezés
Regisztráció


Jelszóemlékeztető
Jogi nyilatkozat

KosárAz Ön kosara jelenleg üres!


MagunkrólA Reanal Laborvegyszer Kereskedelmi Kft működését 2007. november 1-én kezdte meg.  

A Kft-t a Reanal Zrt. azzal a céllal alapította, hogy a vegyszerforgalmazást a Reanal Zrt. termékei mellett  más gyártók termékeire is kiterjessze, teljesebb portfoliót és kiszolgálást nyújthasson vevőköre felé.
Cégünk 2011. szeptemberétől a Lach-Ner csoport tagja.

A Reanal Laborvegyszer Kft. jelenlegi laborvegyszer portfoliójában  vállalatunk cégfilozófiájának megfelelő, kipróbált, kiváló és folyamatosan megbízható minőséget garantáló, megfizethető árszínvonalú  szállítók termékei szerepelnek.

Így termékkínálatunkban

  • a Lach-Ner (általános laboratóriumi vegyszerek, analitikai mérőoldatok,  titráló reagensek, standardok) az
    • Analytika választékával kibővítve (egy- és többkomponensű ion-, elem-, talaj-, környezetvédelmi- (VOC, BTX, PAH), peszticid (PCB)  standardok) 
  • az Acros, a Fisher a Fisher Bioreagents és a Maybridge (A Thermo Fisher Scientific Global Chemicals üzletága: speciális kutatási vegyszerek, kiváló minőségű kromatográfiás oldószerek és reagensek, semi-bulk és bulk ipari és gyógyszeripari vegyszerek)
  • a Carlo Erba SDS (általános laboratóriumi vegyszerek, gyógyszerkönyvi standardok és reagensek, HPLC oldószerek, analitikai mérőoldatok,  titráló reagensek, ion- és környezetvédelmi standardok, pH papírok),
  • a Macherey-Nagel (szűrőpapírok,pH papírok, vékonyréteg-kromatográfiás anyagok)
  • a Radelkis (pH standardok, pH mérők és elektródok)
  • a Dr. Weigert  (tisztítószerek)

 termékek szerepelnek a hagyományos,  Reanal által előállított termékek mellett.

A gyorsan forgó, illetve partnereink által előrejelzett termékekből a gyors kiszolgálás érdekében raktárkészletet tartunk, melyet tipikusan 48 órán belül eljuttatunk az ország egész területére.

Alapítónk, a Reanal ZRt. rövid történetéről itt olvashat.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI HÁTTÉR

A Reanal Laborvegyszer Kft. a minőséget működése meghatározó tényezőjének tekinti.

Tevékenységünk egyik alapelve, hogy a minőségnek minden egyes döntésünkben és munkánkban megkülönböztetett figyelmet biztosítunk. Célunk, hogy hozzájáruljunk az oktatás, a kutatás, az ipar fejlődéséhez és partnereinket a munkájukhoz szükséges minőségű termékekkel lássuk el.

Tevékenységeink, szolgáltatásaink és termékeink állandó, megbízható minőségét az ISO 9001 szabvány szerint kiépített, TÜV Rheinland InterCert Kft. által tanúsított minőségirányítási rendszerünk garantálja. A tanúsítványt itt letöltheti.