KeresésKeresés az Acros katalógusban ››
Bejelentkezés
Ön még nincs bejelentkezve

Bejelentkezés
Regisztráció


Jelszóemlékeztető
Jogi nyilatkozat

KosárAz Ön kosara jelenleg üres!


Jogi nyilatkozat

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Kérjük, az itt található információkat figyelmesen olvassa el, mert a Reanal Laborvegyszer Kft. minden olyan esetben alkalmazza, ha Ön meglátogatja az általunk üzemeltetett oldalakat, illetve kapcsolatba lép az információs e-mail címmel, regisztrál, feliratkozik hírlevelünkre vagy igénybe veszi szolgáltatásainkat. Amennyiben Ön ezen szolgáltatásainkat használja, magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Reanal Laborvegyszer Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Noha a Reanal Laborvegyszer Kft. mindent megtesz, hogy a weblapon pontos és friss információkat helyezzen el, nem állítjuk és nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem beleértetten, hogy a weblapon található információk pontosak vagy teljesek, továbbá a weblap, illetve az azon hivatkozott bármely egyéb weblapok használatáért semmilyen felelôsséget nem vállalunk. A Reanal Laborvegyszer Kft. bármikor, elôzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a weblapot, azonban frissítéséért nem vállal felelôsséget. Minden felhasználó elfogadja, hogy a weblaphoz, illetve az azon hivatkozott weblapok, valamint az azokon található tartalomhoz való hozzáférés és azok felhasználása a felhasználók saját kockázatára történik. Sem a Reanal Laborvegyszer Kft., sem pedig bármely egyéb olyan harmadik fél, aki részt vett a weblap, illetve bármely, ezen a weblapon hivatkozott weblap létrehozásában, készítésében vagy szolgáltatásában nem felelôs semmilyen módon a weblap, illetve azon hivatkozott bármely egyéb weblapok hozzáférésébôl, használatából vagy a használat lehetetlenségébôl eredô közvetlen, közvetett, illetve egyéb más vagyoni és nem vagyoni károkért, illetve a tartalom hibáiért és hiányosságaiért.

A jelen weblapon nyújtott információk nem képeznek ajánlatot vagy felhívást bármely Reanal Laborvegyszer Kft. által forgalmazott termék vásárlására, eladására, az azzal történô kereskedésre, illetve azzal kapcsolatos bármely tranzakciókra.

A jelen weblap tartalmazhat jövôbetekintô információkat. Az ilyen típusú információk számos, nagy mértékben bizonytalan tényezôtôl függnek, ideértve a tudományos, üzleti, gazdasági és pénzügyi tényezôket, ily módon a tényleges eredmények nagy mértékben eltérhetnek az itt bemutatottaktól.

A kívülálló, harmadik felek weblapjaira történô hivatkozások kizárólag kényelmi célokat szolgálnak. Nem nyilvánítunk semmiféle véleményt kívülálló harmadik felek weblapjain található tartalmakról és kifejezetten elhárítjuk a felelôsséget minden , kívülálló féltôl származó információval és annak felhasználásával kapcsolatban. Minden, a weblapon szereplô Reanal Laborvegyszer Kft. logó, terméknév, illetve valamennyi egyéb, a honlapon található márkanév és védjegy a Reanal Laborvegyszer Kft. tulajdona, illetve felhasználása csak és kizárólag részére engedélyezett. A Reanal Laborvegyszer Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzôi jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűzôdô jogok gyakorlására kizárólag a Reanal Laborvegyszer Kft. jogosult. A Reanal Laborvegyszer Kft. elôzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Reanal Laborvegyszer Kft. beleegyezik abba, hogy --saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében, a jelen jogi nyilatkozatban foglaltak figyelembe vételével-- ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

Adatkezelési elvek

1. SZEMÉLYES ADATOK KÉRÉSE
A Reanal Laborvegyszer Kft. oldalain történő regisztráció, hírlevél feliratkozás során személyes adatokat kérhetünk Öntől (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, érdeklődési kör, stb.). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy(ek) részére nem adjuk át.

2. IP cím/böngésző típus/operációs rendszer
A weboldalak látogatása során automatikusan regisztrálhatjuk IP címét, böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát. Ezen összesített információkat, (amelyekből az Ön személyes adatai nem állapíthatóak meg, illetve azokra semmilyen következtetés sem vonható le) statisztikailag feldolgozott formában marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk.

3. Adatok kezelése
A megadott adatokat a Reanal Laborvegyszer Kft. kezeli. A feliratkozó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az reanallabor@reanallabor.hu e-mail címre küldött levéllel. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az Online Privacy Alliance ajánlásait. A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve marketing és szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználjuk.
4. Adatok kiadása, felhasználása
A felhasználó által megadott adatokat a Reanal Laborvegyszer Kft. az alábbi célokra használja: marketing és szolgáltatásfejlesztés; a felhasználó részére speciális, személyre szóló ajánlatot, hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére, vagy a webhelyen keresztül; célzott reklám és promóciós üzeneteket juttassunk el a felhasználóhoz; a felhasználót értesítsük az Reanal Laborvegyszer Kft. weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről.

5. Weboldalra mutató linkek
Az Üzemeltető által üzemeltetett weboldalak tartalmaznak linkeket más weboldalakra. Ezen oldalak adatkezelési elveire az Üzemeltetőnek nincs ráhatása, ezért nem is felelős ezen oldalakon történő adatkezelésért.

6. Adatbiztonság
A legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően megóvjuk az Ön által rendelkezésünkre bocsátott információt. Ezekhez az információkhoz kizárólag a Reanal Laborvegyszer Kft. arra feljogosított alkalmazottai, moderátorai férhetnek hozzá, akik a személyes adatok kezelésének szabályaival és az ahhoz kapcsolódó szigorú felelősséggel tisztában vannak.

A Reanal Laborvegyszer Kft. a regisztrált Felhasználók nem publikus adatait a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeli, azonban nem felel, ha rajta kívül álló okok miatt ezekhez harmadik személy jogosulatlanul hozzájut (pl. hacker-támadás).