KeresésKeresés az Acros katalógusban ››
Bejelentkezés
Ön még nincs bejelentkezve

Bejelentkezés
Regisztráció


Jelszóemlékeztető
Jogi nyilatkozat

KosárAz Ön kosara jelenleg üres!


Hírek

TÁJÉKOZTATÓ ÁREMELÉSRŐL 2022

Tisztelt Partnerünk!

Ebben az évben is szeretnénk megköszönni a társaságunkba vetett bizalmat, amely lehetővé tette számunkra, hogy egész évben a megszokott módon dolgozhassunk és teljesíthessünk.

Megpróbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy megőrizzük a tőlünk megszokott szolgáltatási színvonalat, ami idén minden eddiginél nagyobb kihívást jelentett az alapanyaghiány, valamint a szállítási nehézségek miatt.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jövő januártól áraink átlagosan 8-10%-kal emelkednek. Ezt a szükséges áremelést egész évben halogattuk, de az alapanyagok és az energiahordozók drágulásának mértéke miatt rákényszerülünk e korrekcióra. Az alapanyagok rendelkezésre állásában és árában várható bizonytalanságok sajnos nem teszik lehetővé, hogy a termékeink árát egész évben garantáljuk, azokat kénytelenek leszünk időszakonként felülvizsgálni. Természetesen, ahogy azt korábban is tettük, amennyiben lehetséges, akkor adott cikkek árát lefelé is módosítjuk.

Az új árak 2022. január 10-én lépnek életbe, és elérhetők lesznek a www.reanallabor.hu weboldalunkon. Kérjük, vegye figyelembe ezt a dátumot, ha még 2021-es áron szeretne termékeket rendelni. A 2022-re vonatkozó ajánlatainkban már az említett, emelt árak kerülnek alkalmazásra.

2022-re vonatkozó egyedi árajánlatokért, kérem, keresse az Ön kapcsolattartó termékmenedzserét.

Cégünk munkatársai nevében még egyszer köszönjük a belénk vetett bizalmat, és bízunk benne, hogy jövőre személyesen is találkozhatunk.


Üdvözlettel:

Reanal Laborvegyszer Kft.<< vissza