KeresésKeresés az Acros katalógusban ››
Bejelentkezés
Ön még nincs bejelentkezve

Bejelentkezés
Regisztráció


Jelszóemlékeztető
Jogi nyilatkozat

KosárAz Ön kosara jelenleg üres!


Hírek

TÁJÉKOZTATÓ


Tisztelt Partnerünk!

A hivatalos szervek útmutatásait követve folyamatosan igyekszünk megfelelő óvintézkedéseket életbe léptetni annak érdekében, hogy a sajnálatos módon kialakult helyzet az Önök ellátására gyakorolt hatását minimalizálni tudjuk.

A Magyarország teljes területére kihirdetett vészhelyzet (40/2020.(III.11.) Korm. Rendelet), és a környező országokban meghozott intézkedések okán tájékoztatnunk kell azonban Önöket, hogy nem kizárható annak lehetősége, hogy cégünk késedelmesen tud teljesíteni.

A lehetséges késedelem oka elsődlegesen a szállításban felmerülő korlátozások (karanténzónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) lehetnek.

Továbbra is minden tőlünk telhető megteszünk, hogy az ellátási lánc ne sérüljön, de az előállt helyzetet, amennyiben az szerződésszerű teljesítésünkre kihatással lesz, olyan ellenőrzési körünkön kívül eső, a szerződéskötés időpontjában előre nem látható (vis major) körülményként értékeljük, mely során nem (volt) elvárható, hogy a körülményt elkerüljük, vagy az esetleges kárt elhárítsuk.

Ezúton is megköszönjük az Önök valamint saját munkatársaink erőfeszítéseit, mindannyiunk az erején felül teljesít ezekben a napokban.


Köszönjük együttműködésüket és türelmüket.

Üdvözlettel:
Horváth Zsolt
Ügyvezető igazgató


<< vissza