Keresés



Keresés az Acros katalógusban ››
Bejelentkezés
Ön még nincs bejelentkezve

Bejelentkezés
Regisztráció


Jelszóemlékeztető
Jogi nyilatkozat

Kosár



Az Ön kosara jelenleg üres!


Hírek

TÁJÉKOZTATÁS - GDPR

Tisztelt Partnerünk!
Az EU 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendeletének (General Date Protection Regulation – GDPR, továbbiakban Rendelet) alkalmazását annak hatályba lépéstől, 2018. május 25. napjától kell megkezdeni a tagállamokban, így Magyarországon is.
A Rendelet, a természetes személyek azonosítására alkalmas adatainak a kezeléséről és védelmének szabályairól szól. Személyes adat pl. a név önmagában, a személy-fénykép, a biometriai-, fiziológiai-, genetikai adatok, azonosító számok (pl. adószám, törzsszám) stb. A gazdasági társaságoknak is alkalmazni kell a személyes adatok kezelése során a Rendeletet, tehát érintett Társaságunk is. A Rendelet tárgyi hatálya kiterjed minden, a társaság által kezelt személyes adatra, tehát nem csupán a saját munkavállalóinak adataira, hanem minden külső személy adatainak kezelésére is, legyen az szerződéses partner munkavállalója (érintettek).
A Rendelet előírásainak megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy a társaságaink közötti szerződés(ek) (a továbbiakban: Szerződés) megkötése és teljesítése, valamint a szerződésen kívüli kapcsolattartás során természetes személy alkalmazottak, cégképviselők, közreműködők (a továbbiakban együttesen: Közreműködők) személyes adata kerül közlésre. Saját Közreműködője tekintetében mindegyik Fél adatkezelő, az adatkezelő Fél Közreműködője tekintetében a másik Fél a címzett.
A Reanal Laborvegyszer Kft. tájékoztatja a Önöket, hogy a Szerződéssel összefüggésben közölt, a Reanal Laborvegyszer Kft. számára címzettként tudomására jutott Közreműködők személyes adatát a Szerződés kezelése, a Szerződés teljesítés során a dokumentumok nyilvántartása, számlakezelés, valamint az üzleti partnerek elérhetőségének szervezeti egység szintű nyilvántartása céljából kezeli 2018. május 25-től. A Reanal Laborvegyszer Kft. adatkezeléseivel Kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.reanallabor.hu címen a letölthető dokumentumok között.
A Reanal Laborvegyszer Kft. kijelenti, hogy adatkezelőként a saját Közreműködőit az itt leírtaknak megfelelő teljes terjedelemben igazolható módon tájékoztatta.
Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az Önök kötelezettsége a jelen Tájékoztatóban foglaltakról a saját Közreműködőit az itt leírtaknak megfelelő teljes terjedelemben igazolható módon tájékoztatni.

Budapest, 2018.05.25.
Üdvözlettel:
Reanal laborvegyszer Kft.


<< vissza